Ozalj: krenuli turistički vlakovi Zagreb-Ozalj u sklopu Interreg projekta Rumobil

31. ožujka 2017.|Objavio/la:

Krenuo je prvi turistički vlak iz Zagreba za Ozalj, koji je 22. travnja 2017. dovezao prvu skupinu izletnika u Ozalj.

Grad Ozalj sudjeluje u projektu Hrvatskih željeznica – Putnički promet koji je vrijedan preko 2,5 milijuna EUR, a koji se provodi pod nazivom – Rumobil. Projekt se financira iz potpore Interreg programa EU.

U okviru projekta Rumobil 22. travnja 2017. je krenuo i prvi turistički vlak iz Zagreba za Ozalj. Ovdje možete pogledati kratak video zapis o prvom posjetu turističkog vlaka koji je iz Zagreba dovezao izletnike, planinare i ljubitelje prirode na obale smaragdne rijeke Kupe u grad Ozalj!

Također pogledajte i službene stranice Interreg programa, koje o ovom događaju donose vijest za građane EU na engleskom jeziku – OVDJE

Tijekom narednih 36 mjeseci Ozalj će biti odredište niza ovakvih turističkih vlakova financiranih iz Interreg programa, a za sve dodatne obavijesti se slobodno obratite ozaljskoj gradskoj upravi:

Grad Ozalj
Jedinstveni upravni odjel
Kurilovac 1, 47280 Ozalj
tel: 047-731-400

EUROPEAN UNION
LEADER
CROATIA
Co-financed by the EU pre-accession IPARD measure through LEADER project
This website is co-financed from EU pre-accession program for IPARD LEADER measure. The contents of this site are the sole responsibility of the LAG "Vallis Colapis" and do not necessarily reflect the position of the European Union.