Pisarovina: Redovna godišnja skupština LAG-a, utorak 13. lipnja 2017.

07. lipnja 2017.|Objavio/la:

Redovna godišnja skupština LAG-a Vallis Colapis održana je u utorak 13. lipnja 2017. u 19 sati u dvorani stare osnovne škole u Pisarovini. Skupštini je prethodila sjednica Upravnog odbora. U nastavku možete preuzeti zapisnike sa sjednica Upravnog odbora i Skupštine te ostele radne materijale.

Skupština je posebno iskorištena za usvajanje izmjena i dopuna Lokalne razvojne strategije. Ovo je konačna i završna izmjena, prilagođena svim zahtjevima Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanje. Njezinim usvajanjem s naše strane je sve spremno za puštanje prvih natječaja LAG-a prema krajnjim korisnicima Mjere 19. Kako se (za sada još uvijek neslužbeno) doznaje iz Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanje, pravilnik za Mjeru 19 bi trebao biti službeno objavljen u srpnju 2017. To znači da će LAG prve natječaje za krajnje korisnike moći otvoriti već od rujna ove godine.

U nastavku preuzmite radne materijale za sjednicu Skupštine:

UO-Pisarovina-13.6.2017

Zapisnik-redovna-skupstina-13.6.2017

Poziv-redovna-2017

Akcijski plan_I. izmjena 2017

Fin. plan LAG VC_ za 2017.

Izvještaj o prihodima i rashodima za 2016.

Izvještaj o radu LAG-a za 2016.

Prijedlog Pravilnika o provedbi jednostavne nabave

Upitnik o funkcioniranju sustava financijskog upr. i kontrola za 2016.

Pravilnik o jednostavnoj nabavi

EUROPEAN UNION
LEADER
CROATIA
Co-financed by the EU pre-accession IPARD measure through LEADER project
This website is co-financed from EU pre-accession program for IPARD LEADER measure. The contents of this site are the sole responsibility of the LAG "Vallis Colapis" and do not necessarily reflect the position of the European Union.