Novosti

LAG Vallis Colapis

Diseminacija rezultata treninga „Look behind the veil“

U sklopu projekta „Look behind the veil!“ u Karlovcu smo od 22. do 29. srpnja proveli aktivnost mobilnosti osoba koje rade s mladima (trening). Na treningu je sudjelovalo 27 sudionika iz 9 država (Hrvatska, Češka, Grčka, Portugal, Latvija, Armenija, Gruzija, Turska i Ukrajina). Radi se o projektu kojeg sufinancira Europska komisija kroz Erasmus+ program, u provedbi je od 31.12.2020. do 30.10.2021., a vrijednost mu je 167.968,64 kn.

Cilj projekta je jačanje kapaciteta i vještina osoba koje rade s mladima za direktan rad s mladima s ciljem povećanja društvene inkluzije osoba s manje mogućnosti. Osim toga, specifični su ciljevi  jačanje kapaciteta partnerskih organizacija te jačanje vještina projektnog menadžmenta.

OBJAVLJENA DVA LAG NATJEČAJA ZA POLJOPRIVREDNIKE U IZNOSU OD 5.535.528,35 HRK

Lokalna akcijska grupa Vallis Colapis danas je objavila dva LAG Natječaja za provedbu podmjere 19.2. “Provedba operacija unutar CLLD strategije”, i to 6. LAG Natječaj za tip operacije 1.1.4. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava, te 7. LAG Natječaj za tip operacije 1.1.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“,iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.


Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na 6. LAG natječaju iznosi 1.570.780,85 HRK, odnosno na 7. LAG Natječaju iznos raspoloživih sredstava iznosi 3.964.747,50 HRK.

Društveni centar Ozalj - aktivnosti u listopadu

Objavljen je kalendar radionica i aktivnosti za listopad u sklopu projekta "Društveni centar Ozalj". "Društveni centar Ozalj" je projekt sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Ozalj. LAG Vallis Colapis u listopadu provodi dvodnevnu radionicu iz programa MLADI I VOLONTERSTVO pod nazivom "Kako prepoznati lažne vijesti u digitalnim medijima?" (25. i 26. listopada) Za sve detalje pratite Facebook stranicu projekta

 

Partnerstvo za društveni centar u Žakanju - aktivnosti u listopadu

Ušli smo u dvanaesti mjesec provedbe projekta i ponovno pripremili raznovrsne aktivnosti. LAG Vallis Colapis u listopadu provodi nekoliko zanimljivih aktivnosti: 4.10. pisanje Erasmus+ projekata, 13.10. najava LAG natječaja za poljoprivrednike i obrtnike te 20.10. predstavljanje proračuna Općine Žakanje. Pridružite nam se! 

Za sve detalje pratite FB stranicu projekta.

Održan Study visit u okviru međunarodnog projekta Cities of YOUth

logo COY

LAG Vallis Colapis sudjeluje kao partner na međunarodnom projektu Cities of YOUth kojeg financira Europska komisija kroz Erasmus+ program. „Cities of Youth: povećanje uloge mladih u razvoju turističke infrastrukture" dvogodišnji je međunarodni projekt čiji je nositelj organizacija iz Armenije, a partneri uz Hrvatsku su i organizacije iz Češke, Ukrajine i Gruzije.

Potkategorije

Image

Prijava na mailing listu

SJEDIŠTE (OZALJ)

Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047 731 400 (112)

PODRUŽNICA (KARLOVAC)

Trg hrvatskih branitelja 2, 47000 Karlovac
047 842 834

Email

lag@vallis-colapis.hr

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)