Novosti

LAG Vallis Colapis

Pokrenimo KOK! - savjet mladih

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže sutra, 14. travnja 2021. godine, na sastanku Savjeta mladih općine Kravarsko.

Sastanak će se održati u Domu kulture u Kravarskom s početkom u 18:00 sati, a u sklopu projekta "Pokrenimo KOK!". Predavač je Renato Bukovac, član Savjeta mladih Karlovačke županije (predavač na Držanoj školi za javnu upravu i donedavno zaposlenik Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u Odjelu za mlade). Renato će prenijeti svoja iskustva u radu savjeta mladih Karlovca i Karlovačke zupanije, predstavit će projekte koje su provodili preko Savjeta mladih i u suradnji s lokalnim udrugama, podmlatcima političkih stranaka te povlaćenju sredstava iz različitih EU fondova.

Partnerstvo za društveni centar u Žakanju - kalendar aktivnosti za travanj

Objavljen je kalendar radionica i aktivnosti u sklopu projekta "Partnerstvo za društveni centar u Žakanju". Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u Žakanju! Za sad aktivnosti provodimo online, ali pratite stranicu Partnerstvo za društveni centar u Žakanju za eventualne promjene.

 

Pokrenimo KOK! - kalendar događanja za travanj

Objavljen je kalendar radionica i aktivnosti u sklopu projekta "Pokrenimo KOK!" za mkesec travanj. Pozivamo sve zainetersirane da nam se prodruže u Kravarskom!

travanj

Pokrenimo KOK! - najava radionica o menadžmentu volontera

U sklopu ESF projekta „Pokrenimo KOK“, LAG Vallis Colapis provest će četverodnevnu online Edukaciju o menadžmentu volontera. Edukaciju će zainteresirani sudionici moći pratiti putem Zoom aplikacije.

Prva u nizu online radionica održat će se 22. ožujka 2021. s početkom u 17:30h. Drugi dan radionice bit će srijeda, 24. ožujka 2021. također u 17:30h.

Besplatna edukacija za nezaposlene u okviru projekta "Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo"

Karlovačka turistička agencija Croatia Open Land Tours DMC iz Karlovca je prijavom na poziv za „Jačanje društvenog poduzetništva - faza I.“,  1.10.2020. ostvarila potporu i započela provedbu projekta pod nazivom „Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo“.  Uz nadzor Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike projekt se provodi uz podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

 

Potkategorije

Image

Prijava na mailing listu

SJEDIŠTE (OZALJ)

Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047 731 400 (112)

PODRUŽNICA (KARLOVAC)

Trg hrvatskih branitelja 2, 47000 Karlovac
047 842 834

Email

lag@vallis-colapis.hr

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)