POZIV ZA VOLONTERE U PROJEKTU "IZVOR ZNANJA"

 

LAG Vallis Colapis  od 1. lipnja  sudjeluje kao partner u projektu financiranom od strane Europskog socijalnog fonda, pod nazivom „IZVOR ZNANJA“.

Projekt će se provoditi od 1.lipnja 2020. godine do 1.lipnja 2022. godine., a u sklopu projekta biti će uređen i opremljen prostor "Stare škole" u Pisarovini, jednoj od općina našeg LAG-a te pokrenut vrlo širok raspon društvenih, kulturnih, obrazovnih, i gospodarskih sadržaja za sve građene.

Nositelj projekta je Udruga sveti Martin iz Pisarovine, a partneri na projektu uz LAG Vallis Colapis su: Općina Pisarovina, KUD „Bratinečko srce“, KUD Vrhovje, KUD „Magdalena“ Donja Kupčina, Osnovna škola „Vladimir Nazor“ Pisarovina i Dječji vrtić „Potočić“ Pisarovina.

S obzirom da je jedan od ciljeva projekta promocija volonterstva i omogućavanje volonterskih angažmana, za potrebe provedbe projekta tražimo 20 volontera ( 16 - asistent/ica u provedbi aktivnosti, 2 – Community manager/ voditelj društvenih aktivnosti, 2 – asistent/ica za digitalni marketing). Volonterske pozicije raspisane su sukladno aktivnostima projekta:

Više detalja o samim volonterskim pozicijama možete saznati klikom na njihove nazive, a za bilo kakva pitanja nam se obratite putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.