Pokrenimo KOK! - najava radionica LAG-a Vallis Colapis

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na ciklusu od pet radionica u sklopu projekta "Pokrenimo KOK!" u Kravarskom pod nazivom "Jačanje kapaciteta OCD-a".

LAG Vallis Colapis partner je na projektu "Pokrenimo KOK!" financiranom od strane Europskog socijslnog fonda. Nositelj projekta je udruga PET PLUS, a partneri su i Općina Kravarsko, Udruga umirovljenika općine Kravarsko te KUD “Kravarsko”.

17., 18., 19., 22. i 23. veljače 2021., s početkom u 17 sati, u Domu Kulture Općine Kravarsko održat ćemo edukaciju za organizacije civilnog društva s namjerom da predstavnici udruga iz Kravarskog i susjednih jedinica lokalne samouprave dobiju osnovna znanja koja će im pomoći da privuku financijska sredstva za jačanje kapaciteta organizacija u kojima su aktivni.

Na petodnevnom ciklusu radionica, koje će voditi voditelj ureda LAG-a Vallis Colapis Milan Medić, organizator zajednice s dugogodišnjim iskustvom i jedan od vodećih voditelja razvoja civilnog društva na području kontinentalne Hrvatske, bavit ćemo se sljedećim temama:

- kako prepoznati dosadašnja postignuća svog OCD-a

- kako odrediti ciljeve za svoj OCD u narednom razvoju

- koji su potencijalni donatori putem čijih natječaja možemo financirati aktivnosti i projekte svog OCD-a (domaća ministarstva, privatni donatori, Erasmus+, Europski socijalni fond, ...)

- vođenje kroz proces ispunjavanja prijave projekta na primjeru vezanom za konkretne potrebe OCD-ova čiji predstavnici sudjeluju na radionicama