Besplatna edukacija za nezaposlene u okviru projekta "Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo"

Karlovačka turistička agencija Croatia Open Land Tours DMC iz Karlovca je prijavom na poziv za „Jačanje društvenog poduzetništva - faza I.“,  1.10.2020. ostvarila potporu i započela provedbu projekta pod nazivom „Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo“.  Uz nadzor Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike projekt se provodi uz podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

 

U okviru ovog projekta pozivamo nezaposlene* osobe da se prijave na ovu besplatnu edukaciju iz ruralnih zajednica Karlovačke i Zagrebačke županije, s naglaskom na mlade, žene i one iznad 50 godina starosti.

Ukupno će biti provedeno 6 radionica (3 teoretske i 3 praktične). Teoretski dio radionica provodit će se u prostorijama Veleučilišta u Karlovcu, Trg Josipa JurjaStrossmayera 9, 47000 Karlovac. Predavanja će držati dr.sc. Draženka Birkić, dipl. oec. Andreja Primužak, a primjere dobre prakse predstavit će ing. lovstva i zaštite prirode Krešo Rogoz (vlasnik agencije Croatia Open Land DMC).

 

Teme  i termini održavanja edukativnih radionica:

  • Općenito o društvenom poduzetništvu i ruralnom turizmu - 20.05.2021. u 10h
  • Društveno poduzetništvo u turizmu - 27.05.2021. u 10h
  • Održivi i odgovorni turizam kroz društveno poduzetništvo – termin će biti određen naknadno

Kontakt osoba za sva pitanja:

Damir Kršić / LAG Vallis Colapis / 099 386 1924 / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

* Napomena: pod nezaposlenom osobom podrazumijeva se osoba koja se kod nadležnog Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje u evidenciji vodi kao nezaposlena. Ukoliko je osoba nezaposlena, a ne nalazi se u navedenoj evidenciji tada će prilikom dolaska (prijave) na ovu edukaciju potpisati izjavu o tom statusu nezaposlenosti.

Edukacija