Pokrenimo KOK: radionice LAG-a u studenom 2021.

U sklopu projekta Pokrenimo KOK (kulturu općine Kravarsko) LAG Vallis Colapis će u studenom 2021. u Domu kulture u Kravarskom održati 2 zanimljive radionice za građane:

2. studenog 2021. (utorak) u 18h - Radionica za poljoprivrednike

Tema ove radionice je predstavljanje otvorenih natječaja Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja za podmjeru 6.3.1. (potpore za male poljoprivrednike) i podmjeru 6.1.1. (potpore za mlade poljoprivrednike) Programa ruralnog razvoja RH. Na radionici ćemo svim zainteresiranim poljoprivrednicima detaljno objasniti uvjete natječaja i bodovanja, iznose potpora, udio javne potpore, prihvatljive i neprihvatljive aktivnosti i troškove, mjerila odabira, načine podnošenja prijave te obrasce i priloge koji su obavezni za prijavu te odgovoriti na sva otvorena pitanja lokalnih poljoprivrednika.

Ruralni razvoj 2

29. studenog 2021. (ponedjeljak) u 14h - Radionica Savjeta mladih Općine Kravarsko

Na ovoj radionici ćemo se posebno baviti pitanjima trenutnog zakonskog okvira za rad Savjeta mladih te novih prijedloga izmjena i dopuna Zakona o savjetima mladih, koje Vlada RH predlaže da se u skorom razdoblju provedu kroz javnu raspravu i u Saboru.

Pokrenimo KOK! (Pokrenimo kulturu Općine Kravarsko) je EU projekt sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda (ESF) te Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Nositelj projekta je Udruga PET PLUS iz Zagreba s partnerima: Općinom Kravarsko, Udrugom umirovljenika Općine Kravarsko, KUD-om Kravarsko i LAG-om Vallis Colapis.

 esf logo mali