Partnerstvo za društveni centar u Žakanju - aktivnosti u prosincu

LAG Vallis Colapis u prosincu provodi sljedeće aktivnosti: "Medijska pismenost" 10.12. od 16-18 h te Predstavljanje proračuna Općine Žakanje 20.10. od 18-20 h.  

Na radionici o medijskoj pismenosti pričat ćemo o osnovama sigurnosti na internetu te pojasniti neke nedoumice kao što su: zašto je važna jaka lozinka, kako znati koja je web stranica sigurna, sluša li nas netko doista dok pričamo pa nam predlaže reklame na društvenim mrežama ili je ipak nešto drugo u pitanju? 

Predstavljanje proračuna Općine Žakanje dat će nam uvid u proteklo razdoblje e-savjetovanja te broj pristiglih komentara građana te će biti predstavljen usvojeni Proračun za 2022. godinu. Navedena radionica omogućit će i postavljanje pitanja predstavničkom i izvršnom tijelu Općine. 

Za sve detalje pratite FB stranicu projekta.

"Partnerstvo za društveni centar u Žakanju" je projekt sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda (85%) te Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske (15%) u iznosu od 1.999.700,50 kn. Nositelj projekta je Udruga za djecu s teškoćama u razvoju Zvončići, a partneri su LAG Vallis Colapis, Općina Žakanje, Osnovna škola Žakanje te Hrvatski crveni križ Gradsko društvo Crvenoga križa Ozalj. Projekt se provodi od 3. studenog 2020. do 3. listopada 2022. godine.

kalendar prosinac