Partnerstvo za društveni centar u Žakanju - aktivnosti u siječnju

LAG Vallis Colapis u siječnju provodi sljedeće aktivnosti: "Financijska pismenost" 19.1. od 10-12 h te "Osnove projektnog menadžmenta - Erasmus+" 26.1. od 16-20 h.  

Radionica o financijskoj pismenosti provodi se u sklopu seta aktivnosti "Participativno budžetiranje". Na radionici ćemo predstaviti osnovne pojmove u financijama koje bi svatko trebao znati. Također ćemo na praktičnim primjerima vježbati kako racionalno planirati i trošiti kućni budžet te općinski budžet na primjeru simulacije donošenja općinskog proračuna. 

"Osnove projektnog menadžmenta - Erasmus+" predviđena je za jačanje kapaciteta lokalnih udruga ali i mladih. S obzirom da su raspisani novi rokovi za prijavu Erasmus+ projekata, od kojih je prvi 23. veljače, na ukupno 3 radionice ćemo predstaviti osnove projektnog menadžmenta i raspisati ideju koju ćemo prijaviti na prvi rok Erasmusa. 

Za sve detalje pratite FB stranicu projekta.

"Partnerstvo za društveni centar u Žakanju" je projekt sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda (85%) te Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske (15%) u iznosu od 1.999.700,50 kn. Nositelj projekta je Udruga za djecu s teškoćama u razvoju Zvončići, a partneri su LAG Vallis Colapis, Općina Žakanje, Osnovna škola Žakanje te Hrvatski crveni križ Gradsko društvo Crvenoga križa Ozalj. Projekt se provodi od 3. studenog 2020. do 3. listopada 2022. godine.

kalendar siječanj