Novosti

LAG Vallis Colapis

Održana 2. fokus grupa na projektu Knjiga za mlade

Održana 2. fokus grupa na projektu Knjiga za mlade

Održana je druga fokus grupa u sklopu izrade prijedloga prvog programa za mlade Grada Ozlja. U sklopu projekta Knjiga za mlade LAG Vallis Colapis u suradnji s Gradom Ozljem provodi projekt Knjiga za mlade. Projekt je sufinanciran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a uz izradu prijedloga programa za mlade projektne aktivnosti usmjerene su i na informiranje i osnaživanje mladih za aktivno sudjelovanje u društvu.

Na fokus grupi su obrađene teme osamostaljivanja mladih, socijalne politike i zdravlja mladih te obrazovanje i informiranje mladih. Sudionici fokus grupe, mladi s područja Grada Ozlja dali su nam svoje mišljenje te artikulirali probleme i želje s kojima se susreću u svakodnevnom životu. Posebno su istaknuli stambeno osamostaljivanje i zapošljavanje, mogućnost sudjelovanja u procesima donošenja odluka te informiranje i učenje o mogućnostima sudjelovanja s kojima se susreću mladi u različitim životnim situacijama i dobi. Detektirano je kako se mladi u dobi od 15 do 30 godina nalaze u različitim životnim situacijama te im je iz tog razloga potrebno niz mjera i aktivnosti koje mogu utjecati na kvalitetu njihova života i djelovanje u zajednici.

Image

SJEDIŠTE (OZALJ)

Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047 731 400 (112)

PODRUŽNICA (KARLOVAC)

Trg hrvatskih branitelja 2, 47000 Karlovac
047 842 834

Email

lag@vallis-colapis.hr

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Na našoj web stranici koriste se kolačići (cookies) kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Klikom na gumb Prihvati kolačiće omogućit ćete pohranu svih kolačića na svom računalu. Za više informacija o tome na koji način ova web stranica koristi kolačiće kliknite na poveznicu u nastavku.