SEAP studija: Otvorena javna rasprava

Dajemo na javni uvid prijedlog Akcijskog plan održivog energetskog razvoja (SEAP) našeg LAG područja, koju su u okviru EU projekta Lokalni energetski dijalog (eng. Local Energy Dialogue – LED) proveli Društvo za promicanje kulture življenja „Zvono uz Kupu“, zajedno s partnerima Društvom za oblikovanje održivog razvoja (DOOR) i Znanstveno edukacijskim centrom Višnjan. Prijedlozi i dopune na ovaj dokument primaju se do 15.listopada 2014.

Akcijski plan održivog energetskog razvoja je temeljni dokument koji na bazi prikupljenih podataka o zatečenom stanju identificira te daje precizne i jasne odrednice za provedbu projekata i mjera energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije, a koji će rezultirati uštedama te smanjenjem emisije CO₂ za više od 20% do 2020. godine.

Podatke koje je dala SEAP studija ćemo također uvrstiti u izradu naše nove Lokalne razvojne strategije za razdoblje do 2020.
Sada dajemo na javni uvid radnu verziju SEAP dokumenta. Molimo zainteresiranu javnost da do 15. listopada 2014. dostavi svoje prijedloge za izmjene i dopune ovog dokumenta.

Svoje prijedloge dostavite e-poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dokument za preuzimanje