Poziv za volontere u projektu "Pokrenimo KOK!"

LAG Vallis Colapis od 1. kolovoza 2020. sudjeluje kao partner u projektu sufinanciranom od strane Europskog socijalnog fonda (Prostori sudjelovanja) te Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, pod nazivom „Pokrenimo KOK!“.

Projekt će se provoditi od 1. kolovoza 2020. godine do 1. kolovoza 2022. godine, a u sklopu projekta će biti uređen i opremljen Društveni centar u Kravarskom, jednoj od općina našeg LAG-a te pokrenut vrlo širok raspon društvenih, kulturnih, obrazovnih i gospodarskih sadržaja za građane.

Nositelj projekta je Udruga PET PLUS iz Zagreba, a partneri na projektu su Općina Kravarsko, KUD Kravarsko, Udruga umirovljenika Općine Kravarsko i LAG Vallis Colapis. 

S obzirom da je jedan od ciljeva projekta poticanje dobrovoljnog rada u lokalnoj zajednici i promocija volonterstva te omogućavanje volonterskih angažmana, za potrebe provedbe projekta tražimo ukupno 9 volontera:

Koordinaciju volontera će provoditi Volonterski centar Kupa iz Ozlja, koji djeluje u sklopu LAG-a Vallis Colapis. Svi zainteresirani za volontiranje mogu se javiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.