Pokrenimo KOK! - najava događanja

U sklopu projekta Pokrenimo KOK! (koji se financira potporom Europskog socijalnog fonda) u općini Kravarsko su u rujnu 2020. započele prve aktivnosti za građane. Nakon uređenja i opremanja lokalnog Doma kulture, koje je provedeno u kolovozu i prvoj polovici rujna, partnerske organizacije su koncem rujna započele s prvim sadržajima za građane.

Tako će Općina Kravarsko i LAG Vallis Colapis u utorak 28. rujna 2020. u Domu kulture održati prvu u nizu radionica na temu Upoznavanje građana s proračunom, koja ima za cilj unapređenje dosadašnje dobre prakse uključivanja građana u planiranje općinskog proračuna. Naime, Općina Kravarsko već dugi niz godina obavještava i uključuje građane u planiranje svojeg proračuna putem svojih mrežnih stranica, a kroz seriju spomenutih radionica nastojat ćemo prijedlog općinskog proračuna za narednu godinu predstaviti građanima kroz javnu raspravu u kojoj mogu izravno i uživo sudjelovati.

KUD Kravarsko će u srijedu 29. rujna 2020. godine održati i prvu kulturno-umjetničku aktivnost za građane Kravarskog pod nazivom Radionica starogradskih i zabavnih pjesama. Ovim aktivnostima koncem rujna započet će redovne djelatnosti Doma kulture u sklopu spomenutog projekta u Kravarskom, a koje će se nastaviti redovno održavati i ubuduće.

U nastavku možete vidjeti kalendar događanja u Domu kulture za rujan i listopad 2020. godine.

Radionice se provode u sklopu projekta Pokrenimo KOK! UP.04.2.1.07.0076. koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Nositelj projekta Pokrenimo KOK! je Udruga PET PLUS iz Zagreba a partneri su LAG Vallis Colapis, Općina Kravarsko, KUD “Kravarsko” i Udruga umirovljenika Općine Kravarsko.