Novosti

LAG Vallis Colapis

POZIV NA VOLONTIRANJE S UMIROVLJENICIMA

LAG Vallis Colapis sudjeluje kao partner u projektu sufinanciranom od strane Europskog socijalnog fonda (Pridruži se – Aktivni u mirovini) pod nazivom „Aktiviraj se u mirovini“.

Projekt se provodi od listopada 2020. – listopada 2022., a cilj projekta je ojačati organizacijske kapacitete i ljudske potencijale OCD-ova koji sudjeluju u projektu kroz sprječavanje socijalne isključenosti umirovljenika te doprinijeti poboljšanju njihove kvalitete života. Projekt "Aktiviraj se u mirovini" provodi Gradsko društvo Crvenog križa Ozalj u partnerstvu s LAG-om Vallis Colapis, Maticom umirovljenika Ozalj i Taekwondo klubom Ozalj,

Projekt je usmjeren jačanju socijalnih, kognitivnih i kreativnih vještina umirovljenika, razvoju programa aktivnosti slobodnog vremena, radionica o očuvanju zdravlja i prevenciji bolesti, sprečavanje usamljenosti. Tijekom projekta provesti će se minimalno 120 aktivnosti s umirovljenicima.

U potrazi smo za volonterima koji će nam pomoći provoditi aktivnosti s umirovljenicima:

Volonterska pozicija: Suradnik/ica u aktivnostima s umirovljenicima

 

Koordinaciju volontera će provoditi Volonterski centar Kupa iz Ozlja, koji djeluje u sklopu LAG-a Vallis Colapis. Svi zainteresirani za volontiranje mogu se javiti na e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Image

SJEDIŠTE (OZALJ)

Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047 731 400 (112)

PODRUŽNICA (KARLOVAC)

Trg hrvatskih branitelja 2, 47000 Karlovac
047 842 834

Email

lag@vallis-colapis.hr

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Na našoj web stranici koriste se kolačići (cookies) kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Klikom na gumb Prihvati kolačiće omogućit ćete pohranu svih kolačića na svom računalu. Za više informacija o tome na koji način ova web stranica koristi kolačiće kliknite na poveznicu u nastavku.