POZIV NA VOLONTIRANJE S UMIROVLJENICIMA

LAG Vallis Colapis sudjeluje kao partner u projektu sufinanciranom od strane Europskog socijalnog fonda (Pridruži se – Aktivni u mirovini) pod nazivom „Aktiviraj se u mirovini“.

Projekt se provodi od listopada 2020. – listopada 2022., a cilj projekta je ojačati organizacijske kapacitete i ljudske potencijale OCD-ova koji sudjeluju u projektu kroz sprječavanje socijalne isključenosti umirovljenika te doprinijeti poboljšanju njihove kvalitete života. Projekt "Aktiviraj se u mirovini" provodi Gradsko društvo Crvenog križa Ozalj u partnerstvu s LAG-om Vallis Colapis, Maticom umirovljenika Ozalj i Taekwondo klubom Ozalj,

Projekt je usmjeren jačanju socijalnih, kognitivnih i kreativnih vještina umirovljenika, razvoju programa aktivnosti slobodnog vremena, radionica o očuvanju zdravlja i prevenciji bolesti, sprečavanje usamljenosti. Tijekom projekta provesti će se minimalno 120 aktivnosti s umirovljenicima.

U potrazi smo za volonterima koji će nam pomoći provoditi aktivnosti s umirovljenicima:

Volonterska pozicija: Suradnik/ica u aktivnostima s umirovljenicima

 

Koordinaciju volontera će provoditi Volonterski centar Kupa iz Ozlja, koji djeluje u sklopu LAG-a Vallis Colapis. Svi zainteresirani za volontiranje mogu se javiti na e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.