Novosti

LAG Vallis Colapis

Projekt "KAM! - Kamanje aktivira mlade!" traži volontere!

LAG Vallis Colapis u partnerstvu s Općinom Kamanje provodi projekt ”KAM! - Kamanje aktivira mlade!”. Projekt je usmjeren na poticanje mladih s područja općine Kamanje na aktivno sudjelovanje u zajednici kroz sudjelovanje u aktivnostima projekta i kreiranje prijedloga Programa za mlade Općine Kamanje!

Projekt je započeo 1. siječnja 2023. godine i traje do 31. prosinca 2023. godine. Ukupna vrijednost projekta je 16.748,62 eura. Od toga 13.272,28 eura sufinancira Središnji državni ured za demografiju i mlade, a 3.476,33 eura sufinancirano je iz vlastitih sredstava.

Za potrebe provedbe projektnih aktivnosti tražimo dva volontera koji će sudjelovati u provedbi aktivnosti i promociji projektnih aktivnosti na društvenim mrežama.

Kroz volonterski angažman na Projektu volonter/volonterka će naučiti specifičnosti tema radionica na kojoj će sudjelovati, usavršiti svoje vještine promocije na društvenim mrežama, saznati će koje sve mogućnosti donosi volontiranje, pobliže će se upoznati s radom OCD-ova i ostalih partnera u lokalnoj zajednici, dobiti će volontersku knjižicu i ugovor o volontiranju te ukoliko zatraži, na kraju projekta, dobiti će i Potvrdu o kompetencijama stečenim volontiranjem.

Trajanje volontiranja je 10 mjeseci, odnosno od 1. ožujka 2023. do 31. prosinca 2023. godine. Prijave traju do 24. veljače 2023. godine. Svoju prijavu možete poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Volonterske pozicije:

 

Image

SJEDIŠTE (OZALJ)

Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047 731 400 (112)

PODRUŽNICA (KARLOVAC)

Trg hrvatskih branitelja 2, 47000 Karlovac
047 842 834

Email

lag@vallis-colapis.hr

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Na našoj web stranici koriste se kolačići (cookies) kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Klikom na gumb Prihvati kolačiće omogućit ćete pohranu svih kolačića na svom računalu. Za više informacija o tome na koji način ova web stranica koristi kolačiće kliknite na poveznicu u nastavku.