LAG Vallis Colapis u novom projektu "Izvor znanja"

Sa 1. lipnjem 2020. započeo je novi projekt pod nazivom „Izvor znanja“, u kojem je LAG Vallis Colapis jedan od partnera.

Vrijednost projekta: 1.991.318,90 kuna.

Trajanje projekta: 01.06.2020-01.06.2022.

Donator: Europski socijalni fond (Prostori sudjelovanja - razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice)

Nositelj projekta je Udruga Sv. Martin Pisarovina, a  partneri su: Osnovna škola Vladimir Nazor, Dječji vrtić „Potočić“, KUD Bratinečko srce, KUD Magdalena, KUD Vrhovje i LAG Vallis Colapis

Svrha projekta je revitalizirati prostor u javnom vlasništvu u svrhu pokretanja društvenog života u ruralnoj zajednici te unaprjeđenje kapaciteta lokalnih udruga.

Projekt će se provoditi u prostoru „Stare škole“ koju je Općina Pisarovina ustupila kao mjesto održavanja radionica. U periodu od dvije godine, u prostoru „Stara škola“ održati će 20 različitih projektnih aktivnosti u obliku radionica, javnih tribina i ostalih aktivnosti različitih trajanja i ciljanih skupina.

Kroz dvije godine, a počevši od kolovoza, krenut će radionice. Pozivamo vas da se uključite u neku od aktivnosti, ili više njih: školu sviranja, radionice za djecu predškolskog uzrasta, radionice za roditelje, radionice izrade narodne nošnje, radionice izrade tradicijskog nakita, radionice folklora za djecu, radionice folklora za odrasle, školu folklornog pjevanja, radionice informatičke pismenosti, radionice stranog jezika, skype radionice, radionice „IMO learning“, tematske radionice izrade ukrasa, interaktivna predavanja o komunikaciji i javnom nastupu, tematske radionice za starije, mjerenje tlaka i šećera, „klub žena“, radionice za mlade, radionice za poljoprivrednike te javne tribine i radionice o participativnom sudjelovanju u kreiranju proračuna.

Vidimo se !  :)