Novosti

LAG Vallis Colapis

Održana radionica ”Predstavljanje mogućnosti za financiranje potreba mladih”

Predstavnici LAG-a Vallis Colapis u petak 25. listopada u Ozlju su održali radionicu pod nazivom ” Predstavljanje mogućnosti za financiranje potreba mladih”. Radionica je provedena s ciljem informiranja lokalnih organizacija civilnog društva na temu financiranja projekata u području mladih i uključivanja mladih u rad organizacije. Predstavnici organizacija civilnog društva s područja LAG-a Vallis Colapis dobili su informacije  

Ova aktivnost provedena je u sklopu projekta ”Knjiga za mlade” sufinanciranim sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Projekt se provodi u partnerstvu s Gradom Ozljem, a cilj projekta je jačanje mladih i organizacija civilnog društva te izrada prijedloga prvog gradskog programa za mlade u Ozlju.

IMG_9905.JPG

IMG_9906.JPG

Image

SJEDIŠTE (OZALJ)

Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047 731 400 (112)

PODRUŽNICA (KARLOVAC)

Trg hrvatskih branitelja 2, 47000 Karlovac
047 842 834

Email

lag@vallis-colapis.hr

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Na našoj web stranici koriste se kolačići (cookies) kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Klikom na gumb Prihvati kolačiće omogućit ćete pohranu svih kolačića na svom računalu. Za više informacija o tome na koji način ova web stranica koristi kolačiće kliknite na poveznicu u nastavku.