Novosti

LAG Vallis Colapis

Održan partnerski sastanak na projektu ”Knjiga za mlade”

Održan partnerski sastanak na projektu ”Knjiga za mlade”

LAG Vallis Colapis i Grad Ozalj održali su partnerski sastanak u sklopu projekta ”Knjiga za mlade”. Tema sastanka bila je provedba aktivnosti na projektu i izrada prijedloga prvog programa za mlade Grada Ozlja. Predstavnici LAG-a Vallis Colapis upoznali su gradonačelnicu Grada Ozlja Lidiju Bošnjak i njene suradnice s aktivnostima koje su doprinijele jačanju kapaciteta i prikupljanju informacija od mladih i istaknutih građana na temelju kojih su izrađene mjere i aktivnosti koje će biti ugrađene u prijedlog programa za mlade.

Gradonačelnica je istaknula uspješnu suradnju Grada Ozlja i LAG-a Vallis Colapis te izrazila veliko zadovoljstvo s postignutim učincima projekta ”Knjiga za mlade”. Istaknula je kako ju posebno veseli činjenica da će mladi dobiti strateški dokument u čijoj izradi su sudjelovali, a pohvalila je i uključivanje mladih koji su kroz ovaj projekt dobili brojne alate, vještine i znanja za aktivno sudjelovanje u društvu. Kroz sudjelovanje na projektnim aktivnostima i sama je imala prilike vidjeti s kojim situacijama se susreću mladi te kako mladi vide život u Ozlju. 

Predstavnici LAG-a predstavili su i aktivnosti koje slijede te dinamiku provođenja preostalih projektnih aktivnosti. U sljedećoj, posljednjoj fazi projekta Ozalj će ugostiti sastanak mladih i savjeta mladih s područja Karlovačke županije i LAG-a Vallis Colapis. Mlade očekuje i odlazak na studijsko putovanje kako bi vidjeli primjere dobre prakse rada s mladima i politika za mlade u Varaždinu.

Projekt ”Knjiga za mlade” sufinanciran je sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Image

SJEDIŠTE (OZALJ)

Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047 731 400 (112)

PODRUŽNICA (KARLOVAC)

Trg hrvatskih branitelja 2, 47000 Karlovac
047 842 834

Email

lag@vallis-colapis.hr

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Na našoj web stranici koriste se kolačići (cookies) kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Klikom na gumb Prihvati kolačiće omogućit ćete pohranu svih kolačića na svom računalu. Za više informacija o tome na koji način ova web stranica koristi kolačiće kliknite na poveznicu u nastavku.