Novosti

LAG Vallis Colapis

ESF

ESF "Umrežavanjem do novih kompetencija" - paket edukacija u Karlovačkoj županiji

Bliži nam se provođenje prvog paketa edukacija u sklopu projekta "Umrežavanjem do novih kompetencija" i to nas jako veseli!

Ovaj paket edukacija jedna je od glavnih aktivnosti projekta i održat će se od ?.-?.??.????., od ?:?? do ??:??, u Humićki u ????? (Kurilovac 8A). Paket edukacija sastoji se od edukacije "Vođenje tima u krizi", edukacije "Menadžment kriznog volontiranja" i edukacije "Osmišljavanje online radionica za pružanje savjetodavne pomoći.

Edukacije su besplatne za sve, ručak i osvježenja su osigurani, a broj mjesta je ograničen. Klik na link i prijavi se!

______________________________________________________________________________

Projekt „Umrežavanjem do novih kompetencija“ novi je projekt LAG-a Vallis Colapis koji je započeo 16. kolovoza 2022. godine, a provodit će se do 16. kolovoza 2023.godine. Partneri na projektu su Udruga za djecu s teškoćama u razvoju Zvončići i LEADER mreža Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta je 449.006,36 kn (59.593,38 EUR*). Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 381.655,40 kn (50.654,38 EUR*) i iz Državnog proračuna u iznosu od 67.350,95 kn (8.939,00 EUR*). Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske kroz Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“.

Cilj projekta je jačanje i unaprjeđenje kapaciteta ruralnih OCD u Karlovačkoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji kroz provedbu aktivnosti prilagođenih potrebama zajednice u kriznoj situaciji, neposredan rad u području ESF kroz provedbu edukacija i prilagodbu online poslovanju za društveno-ekonomski rast i razvoj navedenih županija.

Ciljane skupine su lokalni OCD na području Karlovačke i Vukovarsko srijemske županije.

Kroz projekt je predviđeno provesti edukaciju „Vođenje tima u krizi“ za projektni tim2 paketa edukacija u Karlovačkoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji za OCD-e (Vođenje tima u krizi, Menadžment kriznog volontiranja i Osmišljavanje online radionica za pružanje savjetodavne pomoći), 2 interaktivne konferencije o zagovaranju rješavanja potreba ranjivih skupina te konzultacije za OCD-e. Osim navedenog bit će uspostavljena online platforma za umrežavanje koju će koristiti OCD-i, bit će izrađen i proveden mentorski program korištenja platforme te će biti angažirano 10 volontera za potrebe asistencije u provedbi projektnih aktivnosti.  

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Lokalne akcijske grupe Vallis Colapis.
Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr
 
*službeni konverzijski tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK
Image

SJEDIŠTE (OZALJ)

Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047 731 400 (112)

PODRUŽNICA (KARLOVAC)

Trg hrvatskih branitelja 2, 47000 Karlovac
047 842 834

Email

lag@vallis-colapis.hr

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Na našoj web stranici koriste se kolačići (cookies) kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Klikom na gumb Prihvati kolačiće omogućit ćete pohranu svih kolačića na svom računalu. Za više informacija o tome na koji način ova web stranica koristi kolačiće kliknite na poveznicu u nastavku.