Novosti

LAG Vallis Colapis

Nove volonterske pozicije na projektu "Škola volonterstva"

LAG Vallis Colapis započeo je s provedbom novog projekta "Škola volonterstva", sufinanciran sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja. Projekt je započeo 8. studenog 2023. godine i traje do 31. kolovoza 2024. godine. Ukupan odobreni iznos projekta iznosi 14.987,22 €. 

Projektom "Škola volonterstva" u partnerstvu s dvije odgojno obrazovne institucije (OŠ Vladimir Nazor Pisarovina, OŠ Antun Klasinc Lasinja) i dvije jedinice lokalne samouprave (Općina Pisarovina, Općina Lasinja) u ovoj školskoj godini formirat ćemo dva školska volonterska kluba te provesti set radionica i edukacija, volonterske akcije i kampanje za promociju volonterstva. Glavni rezultat projektnih aktivnosti bit će osnivanje volonterskog kluba u svakoj od škola kao temelj za nastavak aktivnosti i poticanje daljnje suradnje.

Za što kvalitetniju i što uključiviju provedbu projekta tražimo 2 volontera/ke na dvije različite volonterske pozicije:

Kroz volonterski angažman na Projektu volonter/volonterka će naučiti specifičnosti tema radionica na kojoj će sudjelovati, usavršiti svoje vještine promocije na društvenim mrežama, saznati će koje sve mogućnosti donosi volontiranje, pobliže će se upoznati s radom OCD-ova i ostalih partnera u lokalnoj zajednici, dobiti će volontersku knjižicu i ugovor o volontiranju te ukoliko zatraži, na kraju projekta, dobiti će i Potvrdu o kompetencijama stečenim volontiranjem.

Trajanje volontiranja je 7 mjeseci, odnosno od 1. veljače 2024. do 31. kolovoza 2024. godine. Prijave traju do 26. siječnja 2024. godine. Svoju prijavu možete poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Image

SJEDIŠTE (OZALJ)

Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047 731 400 (112)

PODRUŽNICA (KARLOVAC)

Trg hrvatskih branitelja 2, 47000 Karlovac
047 842 834

Email

lag@vallis-colapis.hr

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Na našoj web stranici koriste se kolačići (cookies) kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Klikom na gumb Prihvati kolačiće omogućit ćete pohranu svih kolačića na svom računalu. Za više informacija o tome na koji način ova web stranica koristi kolačiće kliknite na poveznicu u nastavku.