Novosti

LAG Vallis Colapis

Razvijen edukacijski modul kroz Erasmus+ projekt "Inclusion Quest"

Udarna vijest iz LAG-a Vallis Colapis!
Dragi naši zagovornici inkluzije i pokretači promjena, oduševljeni smo jer vam napokon možemo predstaviti naš dugo razvijani edukacijski modul prepun uzbudljivih neformalnih metoda za promicanje inkluzije! 
Ovaj edukacijski modul razvijen je u sklopu Erasmus+ Treninga za trenere „Inclusion Quest“ kojeg smo održali od 23. do 29. studenog 2023. u Ogulinu. Nositelj projekta je LAG Vallis Colapis, a partnerske organizacije su:
 
Posebno želimo istaknuti i LAG Vallis Colapis tim koje su činile Petra Cule, Petra Foršek Koški i Vedrana Vidiček u svojstvu trenerica i facilitatorice, a zahvalu šaljemo i Mreža mladih Hrvatske - Croatian Youth Network i Kristijanu Oreškoviću koji nam se pridružio u jednoj od aktivnosti.
 
Trening je okupio 29 sudionika iz 9 zemalja - treneri, voditelji, edukatori, osobe koje rade s mladima ili organizatori neformalnog obrazovanja u području inkluzije. Tijekom treninga sudionici su istraživali koncepte i procese povezane s neformalnim obrazovanjem kao što su facilitacija, dizajn programa, evaluacija i teorije učenja.
Izuzetno smo ponosni na naš edukacijski modul i želimo ga podijeliti s osobama koje rade s mladima, trenerima, facilitatorima, edukatorima i mladim osobama kako bismo ih dodatno osnažili za razvijanje interaktivnih radionica, aktivnosti i praktičnih savjeta u području inkluzije.
Pridružite nam se u prihvaćanju različitosti, slavljenju individualnosti i izgradnji inkluzivnijeg svijeta!
 
Klik na link i preuzmite svoj primjerak!
 
 
*projekt sufinancira Europska Unija
Image

SJEDIŠTE (OZALJ)

Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047 731 400 (112)

PODRUŽNICA (KARLOVAC)

Trg hrvatskih branitelja 2, 47000 Karlovac
047 842 834

Email

lag@vallis-colapis.hr

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Na našoj web stranici koriste se kolačići (cookies) kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Klikom na gumb Prihvati kolačiće omogućit ćete pohranu svih kolačića na svom računalu. Za više informacija o tome na koji način ova web stranica koristi kolačiće kliknite na poveznicu u nastavku.