Novosti

LAG Vallis Colapis

Radionica uzgoja stoke u sustavu krava-tele, pasmine Salers

LAG Vallis Colapis, Udruženje Salers Croatia i Gospodarski list organiziraju jednodnevnu radionicu o održivom sustavu uzgoja krava-tele, koja će se   održati 18. lipnja u Dugoj Resi u hotelu Frankopan na koju pozivaju sve potencijalne uzgajivače koje zanima sustav krava-tele.

Komparativne prednosti pasmine salers su definitivno potvrđene i po jedno- stavnosti i isplativosti uzgoja. Ova iznimna pasmina pokazala se vrlo zahvalna za uzgoj u sustavu krava-tele na gotovo svim prostorima RH. Uz stručna predavanja, uključen je i organizirani posjet sudionika s prikazom salers goveda na uzornom gospo- darstvu obitelji Butina u Novigradu na Dobri, uz prijevoz autobusom od hotela do farme i povratkom u hotel, gdje će biti i degustacija jela od mesa salersa.

 

Program_radionice.png

Image

SJEDIŠTE (OZALJ)

Kurilovac 1, 47280 Ozalj
047 731 400 (112)

PODRUŽNICA (KARLOVAC)

Trg hrvatskih branitelja 2, 47000 Karlovac
047 842 834

Email

lag@vallis-colapis.hr

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Na našoj web stranici koriste se kolačići (cookies) kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Klikom na gumb Prihvati kolačiće omogućit ćete pohranu svih kolačića na svom računalu. Za više informacija o tome na koji način ova web stranica koristi kolačiće kliknite na poveznicu u nastavku.